Testimoniale Unikorn - Rezultatul proiectelor mass-media si marketing.

tfh

Mărturii

Cooperarea cu Unikorn a fost profesionistă și armonioasă. Principalele activități pe care le-am realizat împreună au fost managementul crizei, relațiile cu mass-media, consultanță strategică și evenimentele de presă și de consumatori – organizarea prezenței Egiptului în cadrul marilor târguri de turism – e.g. TTR, și organizarea vizitelor unor jurnaliști cheie și a unor vedete în Egipt.

Ahmed Shobi – Directorul Biroului Regional pentru Europa Centrală si de Est, Autoritatea Egipteană de Turism

Unikorn a avut o contribuție strategică și tactică valoroasă în proiectele noastre. Recomand cu încredere Unikorn oricărei companii care caută o agenție și un program de PR capabile să ofere servicii de comunicare de calitate.

Atilla Aydemir – Director de Management al Centrelor Comerciale, Anchor Grup – București Mall și Plaza România

Am început să lucrăm cu programul de PR Unikorn în vara lui 2017 și am fost surprinși să observăm că vizibilitatea noastră a crescut considerabil ca urmare a acestui demers – practic, am trecut de pe locul 4 pe locul 1 ca și vizibilitate în numai câteva luni! Apreciem implicarea și dedicarea agenției față de client, dar și respectarea termenelor limită, atenția și atitudinea pozitivă a echipei. Prin urmare, recomandăm Unikorn oricărei organizații care caută o agenție capabilă să ofere rezultate de calitate.

Ana Dumitrache – Country Director, CTP

După ce am lucrat cu Unikorn zi de zi, putem spune că sunt pasionați în ceea ce privește marketingul și comunicarea. Mai mult decât atât, sunt foarte activi și își îndeplinesc cu strictețe obiectivele. Am avut o conexiune foarte bună cu ei și suntem convinși că sentimentul este reciproc.

Florin Furdui – Country Manager al Portland Trust Romania

Unikorn este un program de PR grozav, iar echipa din spate este cu adevărat profesionistă. Mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez cu ei!

Michal Buban – Project Manager Immofinanz, Maritimo Shopping Center

Apreciem implicarea personală și orientarea către client a întregii echipe Unikorn.

Irina Berechet – Manager Comunicare, Hoffmann La Roche Romania