Unikorn ajuta companiile care cresc, cu nevoia de vizibilitate în piață

tfh

De Ce?

De ce am creat UNIKORN?

Credem că orice companie care crește are nevoie de Vizibilitate mare în piață, mai ales în condițiile economice actuale atât de imprevizibile și dificile.

Fie că este vorba de nevoi de finanțare sau de atragere de investitori, de consolidarea reputației atunci când organizația sau oamenii săi cheie fac obiectul unor apariții negative în presă, de reducerea costurilor de promovare sau pur și simplu de optimizarea planului de marketing, de creșterea încrederii în mărcile companiei pentru atragerea unor clienți strategici privați sau publici, de atragerea de profesioniști de top în echipă și de creșterea vizibilității oamenilor cheie, sau chiar de a pune pe agenda publica subiecte necesare dezvoltării industriei în care se află – sunt multe situații în care relațiile cu mass-media și o bună vizibilitate în presă sunt absolut necesare unei companii.

Mai mult, o companie în creștere merită o Vizibilitate bună în mass-media, oamenii ei speră la lucrul acesta, jurnaliștii o așteaptă, iar economia românească în general are nevoie de lideri și modele de urmat! De aceea am creat Unikorn!

PS: Și da, Unikorn funcționează și în vremuri de epidemie și încetinire economică! De fapt, audiențele media ating cifre record în această perioadă, iar echipei Unikorn și jurnaliștilor le place foarte mult lucrul la distanță